Jess and Burns 發表於 2005-1-5 13:00:04

婚紗展

大家知唔知幾時又有緍紗展呀?

andy and phy 發表於 2005-1-5 13:06:06

今個星期六&日係九龍灣展貿

Jess and Burns 發表於 2005-1-5 13:07:53

係 ??????? thank you ... 要去先得...

Kiliyan 發表於 2005-1-5 23:32:41

2月18-20日
香港會議展覽中心
:)

grassman 發表於 2005-1-5 23:55:32

九龍灣展貿 & 香港會議展覽中心  係唔同機構攪o既婚紗展,參加九龍灣展貿o既展商幾乎全部都係台灣,而香港會議展覽中心既就係香港本地。 因為主辦機構間既競爭,凡參展九龍灣展貿既公司都唔可以參加係香港會議展覽中心既展覽!

H and H 發表於 2005-1-5 23:56:50

九龍灣展貿 & 香港會議展覽中心  係唔同機構攪o既婚紗展,參加九龍灣展貿o既展商幾乎全部都係台灣,而香港會議展覽中心既就係香港本地。 因為主辦機構間既競爭,凡參展九龍灣展貿既公司都唔可以參加係香港會議展覽中心既展覽!oh 原來如此!!

Kiliyan 發表於 2005-1-5 23:59:50

係呀! 好似話會展會black list左果d0係九展擺過既參展商...所以九展好似無乜野睇...都係等2月先睇~

J and P 發表於 2005-1-6 00:03:02

我想同老公仔女一家四口影一輯,(對有仔女扮花仔女一齊影 :mrgreen: ),唔方便去外地(台灣,大陸)影,唔知九龍灣展貿的展覽有冇好介紹。

grassman 發表於 2005-1-6 00:07:45

係呀! 好似話會展會black list左果d0係九展擺過既參展商...所以九展好似無乜野睇...都係等2月先睇~

"BAD LIST"

Kiliyan 發表於 2005-1-6 00:25:01

"BAD LIST"

oh....Thank Q~  :)
頁: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: 婚紗展