Kiliyan 發表於 2005-1-3 14:04:20

有無心水地方擺酒?

如題

Jess and Burns 發表於 2005-1-3 14:08:26

無~~~ 我都想人地比下意見... 好似個個都話北京道一號好喎... 但好full. 我這個大鄉里 都未知北京道一號响邊?!

Kiliyan 發表於 2005-1-3 14:12:16

唉~ 我淨係想搵間可以簽咭架咋....北京道1號好難BOOK...同埋睇下要擺幾多圍啦....你諗住擺幾多呀? 我地本來諗住唔擺酒架...但係都要同屋企人食飯 又要同D朋友食飯 仲有同事...ETC...咁不如擺酒...

P女 發表於 2005-1-3 14:15:21

大部份酒店都可以簽卡架

eric_818 發表於 2005-1-3 14:16:18

無~~~ 我都想人地比下意見... 好似個個都話北京道一號好喎... 但好full. 我這個大鄉里 都未知北京道一號响邊?!

我「岩岩」去過同「北京道一號」同 Group o既 酒樓飲(銅鑼灣皇室堡果間)
D 食品 o既 質素好一般.

值唔值得為個 View 而等咁耐真係見仁見智喇.  8)

Kiliyan 發表於 2005-1-3 14:25:10

我「岩岩」去過同「北京道一號」同 Group o既 酒樓飲(銅鑼灣皇室堡果間)
D 食品 o既 質素好一般.

值唔值得為個 View 而等咁耐真係見仁見智喇.  8)

係呀! 我上次都去過北京道1號飲 D野食一般(咸左D) 同埋SERVICE唔係好得囉~ 可能係中資集團掛~ 同埋北京道1號係企硬唔會有減價同埋優惠...

Kiliyan 發表於 2005-1-3 14:26:17

大部份酒店都可以簽卡架

係呀~ 不過我地擺唔起酒店播~~ 好貴!!!!!!! 係喎! 妳係邊樹擺呀? :)

Billy 發表於 2005-1-3 14:29:10

我都頭痛緊呢個問題.
酒店太貴喇.
酒樓咁多又唔知邊間好.
有冇人希idea呀.

Kiliyan 發表於 2005-1-3 14:32:31

我都頭痛緊呢個問題.
酒店太貴喇.
酒樓咁多又唔知邊間好.
有冇人希idea呀.

你諗住大概擺幾多圍先?每圍BUDGET幾多?同埋有無心水地點?咁先可以縮窄範圍...我都覺得酒店太貴喇~ 寧願酒樓算吧喇~ 哈哈...

Billy 發表於 2005-1-3 14:35:42

就咁數過就十六七圍.(男女家加晒)
期他冇idea.
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 有無心水地方擺酒?