Henry 發表於 2004-12-23 03:33:34

應買多長電線?

請問有無人知房與廳之間的兩個電線箱位電線有幾長?(即是接駁後置揚聲器果個)
因我現在想接駁又唔知買多長的電線好如各位知道請單聲我知.
  thx :lol:
:mrgreen:

dick queenie 發表於 2004-12-23 09:31:21

你意思指....天花板個後置TV制??
約50M啦(預多好過預少)

dracula 發表於 2004-12-23 09:39:55

:mrgreen:  50m 唔夠o架~ 100m就差唔多(夠 5個鄰居用)~  :mrgreen:

dick queenie 發表於 2004-12-23 09:42:34

:em03: 咁多? 20m都夠啦~ 剩番30m 用o黎游繩落樓.....

我話預多好過預少,因為有一日;有過網友出個post有冇電線多,咁咪可以幫到手囉.....hey hey.... :mrgreen:

dracula 發表於 2004-12-23 09:50:11

:em03: 咁多? 20m都夠啦~ 剩番30m 用o黎游繩落樓.....

我話預多好過預少,因為有一日;有過網友出個post有冇電線多,咁咪可以幫到手囉.....hey hey.... :mrgreen:

改o左... :em12:

saga 發表於 2004-12-23 11:14:23

改o左... :em12:

你兩個答人問題就答得認真d啦 要人地係個quote 到搵正確答案  :em05:
同你地唔識 好快俾你地嚇走

dick queenie 發表於 2004-12-23 11:45:09

20 M ok....
但都係預多少少好

Henry 發表於 2005-1-3 15:49:33

唔該曬各位 :)
:mrgreen:
頁: [1]
查看完整版本: 應買多長電線?