Jess and Burns 發表於 2004-12-18 10:07:50

唔知大家有無覺得 呢排好似來來去去都係咁上下人上黎討論

這個問題 是由一位網友發出的... 但好像沒有人回應. 所以放上投票區看看..

grassman 發表於 2004-12-18 10:21:08

但咁有咩問題?

Jess and Burns 發表於 2004-12-18 10:23:44

但咁有咩問題?

唔知道喎...

leemoksau 發表於 2004-12-18 10:31:17

唔覺呀。長江后浪推前浪﹐每隔一排都會出現D新血。

Billy 發表於 2004-12-18 10:33:33

呢排得閑成日上.
遲d忙可能唔上.
就係咁.

BLUE 發表於 2004-12-18 10:51:22

我認同billy !
因為實在係公司太悶o姐 !

dick queenie 發表於 2004-12-18 10:52:36

我個人認為...呢個website應該當係"吹水樂園",至少我同我老公都係咁諗。乜嘢討論區呀,討論就實有爭拗,拗嚟為乜,做乜咁認真, "認真"呢家嘢係對屋企人,工作....我又冇欠你人情,你又冇掙我錢。响自己個安樂窩喥,就緊係想開開心心,如果得閒0既時候,上吓呢個website(多謝hales大人!),若果揾到啱傾0既人咪傾多兩句囉,呢啲好正常,就好似揾到同你夾倒0既同事、朋友仔或者同學咁咋嗎)。我自己暫時諗唔倒咩表面理由,我明明好enjoy呢個platform同埋friend "door" 0既鄰居,若果被認為係攪小圏子,咁你由我喇。我有我講,你有你講,人人都有自由呀嗎

q. :wink:

dick queenie 發表於 2004-12-18 11:02:47

嗱嗱嗱...咪又係冇人回應我!  friend都係咁話...咁"孕真"做咩呀...心淡囉... :em01:

q.

Billy 發表於 2004-12-18 11:05:34

唔好哭我依家回應你喇.

Jess and Burns 發表於 2004-12-18 11:05:41

嗱嗱嗱...咪又係冇人回應我!  friend都係咁話...咁"孕真"做咩呀...心淡囉... :em01:

q.

"奶"自已覆得咁快 點回得設呀....

"唔好以為好慎,其實係豬頭品" 係話mud 水?
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 唔知大家有無覺得 呢排好似來來去去都係咁上下人上黎討論