Sweetcouple 發表於 2004-10-28 00:44:40

好冇公德!!!

三座高層有人仲裝修緊,原本冇問題,但佢就偏偏响星期六、日鑽野,尋晚仲凌晨一點中又鑽又踏,激到我半死!!!希望佢唔好再係咁啦!!!

Robert 發表於 2004-10-28 00:56:22

YOHO TOWN 星期日唔俾人裝修,以免影響其他住戶休息。

leemoksau 發表於 2004-10-28 00:58:49

R&M你都打錯啦﹐係YOHO TOWN。

Robert 發表於 2004-10-28 01:06:39

改番喇...改番喇 :oops:

stephenyeong 發表於 2004-10-28 08:45:52

三座中層都有人在星期日鑽野. 由中午鑽到晚上八點半.....

dick queenie 發表於 2004-10-28 09:09:58

Re: 好冇公德!!!

三座高層有人仲裝修緊,原本冇問題,但佢就偏偏响星期六、日鑽野,尋晚仲凌晨一點中又鑽又踏,激到我半死!!!希望佢唔好再係咁啦!!!

一定要打電話落保安部講,
唔係日日嘈住你。

window 發表於 2004-10-28 12:08:15

據我所知星期日/公司職員眾假期係唔準發出任何裝修所做成的嘈音. 閒日可超過10点 您可以向管理處投訢叫佢地立即停止任何裝修工程

kenykl 發表於 2004-10-28 20:20:08

據我所知星期日/公司職員眾假期係唔準發出任何裝修所做成的嘈音. 閒日可超過10点 您可以向管理處投訢叫佢地立即停止任何裝修工程

According to Envorinomental XXX Ordinance... Sunday and Public Holiday is not allowed to have works which create "unacceptable" noise that affect third parties.

Kiliyan 發表於 2004-10-29 00:45:08

According to Envorinomental XXX Ordinance... Sunday and Public Holiday is not allowed to have works which create "unacceptable" noise that affect third parties.

請問對面酒店算唔算數架? 佢地經常星期日及公眾假期加班架...
頁: [1]
查看完整版本: 好冇公德!!!