Pooh Pooh 發表於 2004-10-17 19:23:37

2005年7月好日??

請問有冇人知道2005年7月除了24日(星期日)係好日之外,
仲有沒有其他星期日是好日呀 :?:
只要唔係忌嫁娶就得啦 :lol:

grassman 發表於 2004-10-18 00:23:08

Re: 2005年7月好日??

請問有冇人知道2005年7月除了24日(星期日)係好日之外,

你要結婚呀? 我老婆係專家,佢做婚紗鋪o既,等我問o下佢,不過...佢依家同周公下棋!

Wing and Eva 發表於 2004-10-18 08:45:50

We also want to know ar  :o Would you please tell me. Thanks!

grassman 發表於 2004-10-18 14:05:07

你要結婚呀? 我老婆係專家,佢做婚紗鋪o既,等我問o下佢,不過...佢依家同周公下棋!

My wife said 7/1(Fri PH); 7/10; 7/17; 7/23; 7/24 also OK!

POON 發表於 2004-10-18 14:07:09

grassman : 可晤可以問下亞嫂 三月份邊日好日 ??
Thanks

Pooh Pooh 發表於 2004-10-18 21:40:57

My wife said 7/1(Fri PH); 7/10; 7/17; 7/23; 7/24 also OK!

我們正計劃,好多謝你提供給我們的資料 :o ,你太太在婚妙鋪工作,可否pm一些資料比我們呀 :em14:  :em14:

grassman 發表於 2004-10-19 00:57:30

grassman : 可晤可以問下亞嫂 三月份邊日好日 ??
Thanks

佢要check check wor! 聽日話你知!

alankle 發表於 2004-10-19 11:41:10

Pooh Pooh:
There are also 2 Sunday available for you:
10/7/2005 and 17/7/2005

POON 發表於 2004-10-19 11:45:52

佢要check check wor! 聽日話你知!

晤該晒 ! :em19:

alankle 發表於 2004-10-19 15:44:08

POON:
The good day in March 2005 are:
2 6 8 11 12 13 15 17 20 23 27 29 and 30
All these are suit for marry~~~~~
頁: [1] 2
查看完整版本: 2005年7月好日??