Tomato 發表於 2004-9-17 07:57:51

影婚紗相

你地去左邊度影婚紗相???
你地間房會唔會掛油畫???

P女 發表於 2004-9-17 09:15:29

我諗我會掛油畫 但係間房冇乜牆 大部份0既位都係窗
但覺得掛係廳又怪怪地
請問大家會唔會用酒店送的package?
酒店送左羅浮宮cupon我
我都唔知去唔去好 怕比人屈到萬幾至落樓...... :roll:

carry and chris 發表於 2004-9-17 09:49:44

我向HK有影,係CUPON
台灣就專登去。

P女 發表於 2004-9-17 10:23:04

台灣就專登去。

咁有冇買到相?

carry and chris 發表於 2004-9-17 11:05:47

台灣就專登去。

咁有冇買到相?

out of coupon ....we use $2000 choose more photo and 做埋相簿仔 :o

Tomato 發表於 2004-9-17 17:14:26

我有比錢去影 第一次去現代xx好開心!!
第二次用coupon影新x地 d人會不斷游說你 又話比優惠你......其實計埋計埋好貴...所以用coupon真係要好堅決唔加野.....我揀相0個日 比個sales "tum"左好耐 由大相簿講到細相簿....但係我老公一直面黑 乜都話唔要 無用......最後都都比5xx買左幾張走 所以都係小心d!!

記得最好唔好upgrade個coupon package!!!

ye 發表於 2004-9-17 18:22:11

台灣就專登去。

台灣間叫咩名 :?: 我都有興趣

P女 發表於 2004-9-18 15:18:25

Hi Carry

你去台灣影的相quality如何?
成個package用左幾多$$$?
有朋友去左台灣影 但用左16000

eric_818 發表於 2004-9-18 22:57:05

不如考慮返珠海啦!

個Package $2000唔洗
包衫 + 外景
仲唔洗被屈加錢揀相!!

carry and chris 發表於 2004-9-20 09:36:21

台灣就專登去。

台灣間叫咩名 :?: 我都有興趣

個名叫:風荷時尚
when I plan goto taiwan .... I goto this website find find which one is good
http://www.verywed.com

我用左around 9K
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 影婚紗相