P女 發表於 2004-9-9 09:24:07

度蜜月

請問大家會同你HONEY去邊到度蜜月呢?

Tomato 發表於 2004-9-9 18:55:02

因為無錢......所以去左台灣 :?
但係我想去北海道 :cry:

vivian 發表於 2004-9-9 20:39:07

我先生喜愛背包旅遊,所以將於下月和10多位山友去雲南的香格里拉!

Robert 發表於 2004-9-9 21:42:33

我先生喜愛背包旅遊,所以將於下月和10多位山友去雲南的香格里拉!

噤多人,好熱鬧喎!

dick queenie 發表於 2004-9-9 22:36:43

好想去歐洲....但冇錢
唯有去澳州再去台灣

J and P 發表於 2004-9-9 23:35:28

我97年結婚,仲有11日就7週年了,果陣度蜜月跟團去歐洲15天。
好彩果陣去咗歐洲,依家生咗兩個,唔好話15天團,5天團都冇時間啦。

奉勸各位有打算生BB的新婚人仕,好襯蜜月去遠D耐D,唔係你可能會後悔!

P女 發表於 2004-9-10 12:25:36

我都想去歐洲 但係我都唔係好多假
我都想去北海道 我會自己去

P女 發表於 2004-9-10 13:56:26

如果去歐洲 各位會去邊幾個國家?

FireFire 發表於 2004-9-10 14:57:54

如果去歐洲 各位會去邊幾個國家?

switzerland france UK....

I want to go to Greece Switzerland Spain.............. :o  :o  :o  :o  :o ..but it will be SUPER expensive.... :)

chloe 發表於 2004-9-10 16:25:04

i have been Greece where is not expensive ga and very relax for small islands. it is worth to go. I perfer on Jun to Aug. Sept almost winter la their will be very windy and cold.
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 度蜜月