肥度 發表於 2004-8-9 20:09:11

爭取第6座門口可以落客

大家每次撘van仔既時候都記得叫6座有落咁以後就可以變成"奉旨"啦...
我now每次都係咁落車架啦...好方便 :o

saml 發表於 2004-8-9 23:03:47

其實我都唔知應唔應該叫六座有落。對於司機來說當然是多了些麻煩。在自己來說,方便也只是幾步路,行左咪當係做下運動囉。

肥度 發表於 2004-8-10 12:11:12

但係對於我一d買完餸返屋企既人同埋老人家就好好多啦

alankle 發表於 2004-10-16 11:09:02

MMM....
I think this problem is not a too big ...
Because the van stop is quite near to us now~~~
If the stop is set below our tower
how about T! to T3 ' neighbour???

Tako and Sukie 發表於 2004-10-16 12:41:45

如果俾我地落又有咩問題.
唔俾先算啦

Ricky Gloria 發表於 2004-10-20 13:27:10

唔俾先算啦

我本來都係咁諗 咪次次問佢六座落唔落得囉...
點知有次個串爆司機話: 冇架冇架.... 唔落架...
咁我耳仔又唔好 又見佢想關門開車 咪等到六座時再問佢囉...
佢唔睬我 (仲有我o的屋企人)就西o左去後面車站...  :em20:
激死... 之後都唔再問喇....

POON 發表於 2004-10-20 14:17:47

我每一次係五座同六座之間個位落車 !

Crystal 發表於 2004-10-22 14:53:16

唔俾先算啦

我本來都係咁諗 咪次次問佢六座落唔落得囉...
點知有次個串爆司機話: 冇架冇架.... 唔落架...
咁我耳仔又唔好 又見佢想關門開車 咪等到六座時再問佢囉...
佢唔睬我 (仲有我o的屋企人)就西o左去後面車站...  :em20:
激死... 之後都唔再問喇....me too..... :evil:  :evil:
頁: [1]
查看完整版本: 爭取第6座門口可以落客