turbowing 發表於 2004-8-2 16:10:59

執漏所需時間調查

大家好!
相信大家最初得到一個口頭承諾:三十日完成執漏!!  :x
但現在又有多少朋友如期能完成執漏? :?:
小弟想借這裡作一統計,希望大家能踴躍表態,不要讓和黃以為這問題已告一段落!!

Eddy Lam 發表於 2004-8-2 16:25:16

我Apr 28交表 預計Aug 07換完window就完成. 但和黃好似會幫大單位個
廳換室內機 實際都唔知幾時會搞掂???

Suzuki 發表於 2004-8-2 17:08:09

Is don't count the windows then it take around 70days. But count it then unknown.

Cora Kwong 發表於 2004-8-6 04:29:03

LUCKILY MY CASE WAS WITHIN 30 DAYS EXCEPT THE WINDOWS

Billy 發表於 2004-8-6 13:03:00

I am lucky guy since my windows is very good without serious scratch.
It take my only 4 weeks.

Billy

gp 發表於 2004-8-6 13:16:22

我既情況係......己超過九十日(未計換玻璃窗),現在仍未知完成時間。 :em18:

Crystal 發表於 2004-8-7 09:39:47

我既情況係......己超過九十日(未計換玻璃窗),現在仍未知完成時間。 :em18:都唔知點做去""爆班死pk啦!!!!! :em13:  :em13:  :em13:  :em13:  :em13:

singsing 發表於 2004-8-25 18:33:06

成日都話沒有料沒有得跟進........ 都唔知幾時做好
頁: [1]
查看完整版本: 執漏所需時間調查