dracula 發表於 2004-5-31 21:23:56

第一座的街坊^^

無第一座就點會有第二座 :mrgreen:

點少得我地一座o既鄰居~   :em11:

維也納 發表於 2004-5-31 23:10:17

Re: 第一座的街坊^^

無第一座就點會有第二座 :mrgreen:

點少得我地一座o既鄰居~   :em11:

冇第四座但係有第五、六座喎 :em17:  :em17:

維也納 發表於 2004-5-31 23:10:41

i live in Tower one too

SamJan 發表於 2004-5-31 23:12:49

me too. Hi Hi  :)

bascodaddy 發表於 2004-5-31 23:52:01

I m bascodaady
Also live in tower 1 Flat D
Nice to meet you all!~

Patrick Cherry 發表於 2004-6-1 00:20:01

重有我地2公婆 我地住1座c 請多多指敎!! :em19:

Jeffrey Shirley 發表於 2004-6-1 00:23:35

仲有仔仔呀! :em21:

Patrick Cherry 發表於 2004-6-1 00:28:06

Jeffrey兄 我地準備平日2人世界 系假期先比仔仔番黎呀...haha!! :lol:

FireFire 發表於 2004-6-1 00:29:37

Jeffrey兄 我地準備平日2人世界 系假期先比仔仔番黎呀...haha!! :lol:
哦~~~~唔要仔呀 :em01: .....

Jeffrey Shirley 發表於 2004-6-1 00:30:18

你地執完漏未呀?
頁: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: 第一座的街坊^^