vivian 發表於 2011-3-4 00:56:46

地產代理

請問樓下地產代理邊間好? 有無邊位經紀好呀?  :o

oceany 發表於 2011-3-4 14:27:46

樓下間中x超唔掂... 我們剛剛搬下... 之前搵樓下的中原係藍澄灣睇樓.. 完全無了解過我們的需要, 一味盲目咁帶我們去睇樓... 浪費左我們唔少時間... 同埋他們會將業主開的價再開高5-10萬.. 到有客問的時候就扮減價...... 其實只係俾返業主開的價..  (因為我們都有搵美x搵樓, 個小姐當住我們面前打給業主問, 個業主話250萬係真的.. 但中原同我們講業主開$255)...

oceany 發表於 2011-3-4 14:31:47

最搞笑係我們想睇埋睇翠怡和凱欣... 中x個肥仔居然話無盤......:L:L我同老公係度諗, 唔係掛... 咁大個屋苑都無盤.. 覺得個肥仔唔可靠.. 最後搵左青怡間美x...

vivian 發表於 2011-3-5 00:44:08

Hi Oceany 謝謝你的報料。我會留意了。

grassman 發表於 2011-3-5 09:00:59

地產絰紀係咁架啦!其實好睇個經紀的個人操手。

siukwai 發表於 2011-3-7 23:21:37

最搞笑係我們想睇埋睇翠怡和凱欣... 中x個肥仔居然話無盤......我同老公係度諗, 唔係掛... 咁大個屋苑 ...
oceany 發表於 2011-3-4 14:31 http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/images/common/back.gif

同意,樓下中原d經紀恰下恰下,最後跟美聯connie wong買左,ok架, 起碼佢熟rc, 又識好多rc業主,而家都係搵佢放層舊單位

yuthomas 發表於 2011-3-8 10:23:58

哈哈 !
我之前都係你下面間中x 玩左成半個月
最後都係青怡美x (現在好似搬左) 一晚攪掂
都係要睇下緣份

vivian 發表於 2011-3-9 17:07:08

真係有緣,我已聯絡了Connie :)

grassman 發表於 2011-3-13 09:06:17

你搬拿?

vivian 發表於 2011-3-13 19:56:36

想...想見好就收......想穫利.....
想搬去大埔(有得踩單車):lol..... 但又唔捨得:dizzy:,到處都好貴,豆腐潤咁細都好貴....:(
頁: [1] 2
查看完整版本: 地產代理