Tomato 發表於 2010-3-31 10:52:49

唔好帶狗入新公園

唔好帶狗入去個新公園啦,
個公園無我地份0架,
你嚇親D小朋友, 老人家, 人地就有把柄投訴我地,
又多一樣野累街坊...
你要玩, 行遠D都有狗公園啦...

chiuchiumuimui 發表於 2010-3-31 11:51:05

同意呀, 各狗主自律啦, 有個狗狗公園响翠怡個邊, 我地就守規則, 去返個屬於狗狗的公園呀!!

grassman 發表於 2010-3-31 22:00:55

I agree with you!

I also hope the park can expand in near future, too.

diedsee 發表於 2010-4-1 13:24:27

邊個狗主咁衰, 影佢相去投訴佢!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Tomato 發表於 2010-4-1 14:39:15

尋晚食完飯, 去新公園行左一個圈 (只係我同隻佬~), 見唔到有狗狗入去, 但係見到近遊玩設施D櫈下面好多垃圾!!
咁難得先有個公園比小朋友同老人家, 大家唔好整污糟佢呀!

chong 發表於 2010-4-3 23:13:08

i must complain it in case I see any dog in the new playground.

肥度 發表於 2010-4-4 01:42:35

喂,大佬...睇住黎complain ... 呢個係康文既公園...其他人..住美景,住長青都可以帶狗狗落黎...你真係影到佢入返rc 住所先好complain ... 吾好見狗就complain我地rc ...

Tomato 發表於 2010-4-4 02:46:03

喂,大佬...睇住黎complain ... 呢個係康文既公園...其他人..住美景,住長青都可以帶狗狗落黎...你真係影到佢入返rc 住所先好complain ... 吾好見狗就complain我地rc ... ...
肥度 發表於 2010-4-4 01:42 http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/images/common/back.gif

AGREE...睇清楚, 問清楚先好complain...
我就對樓下公園無乜興趣...長環街狗公園咁大, 又有大細狗區, 又有咁多朋友仔一齊玩, 駛乜去樓下個的色公園??
頁: [1]
查看完整版本: 唔好帶狗入新公園