LOVE1234 發表於 2010-3-20 22:37:54

嚴厲打擊打尖兩公婆

今日夜晚收工 ,  坐晚車,  見到之前打我尖果兩公婆又出動.  
帶住個BB  今次5系打我尖    不過我見到俾人打尖個男仔好無耐   
當然    呢兩公婆出入於RAMBLER CREST   
上次打我兩次尖   打尖手法系首先個男打尖上車先   跟住俾兩個人錢   順理成張甘幫埋另外個俾錢   跟住女嘎逼上車      
上兩次見佢地兩公婆抱住個B就無出聲    估5到今次又見兩公婆帶住個BB打尖   
請大家見到呢個情況   千萬別心軟    出聲喝佢    無禮貌到極點   上次翻工打我尖   搞到我遲到......   著火     

注意:  兩人都說普通話    會D廣東話  

今日影左兩個人相    本來想放埋上黎     覺得好似好衰   都無甘做

frankiesuen 發表於 2010-3-21 08:15:26

放相啦,等大家可以提妨呀嗎

Thomas100 發表於 2010-3-22 07:19:48

放相啦!不過面部要打格仔喎!

qqtse 發表於 2010-3-22 14:17:30

waiting for their photo^^

eric仔 發表於 2010-3-22 22:09:02

真的是我們的鄰居?

LeAnn 發表於 2010-3-23 13:08:24

我贊同【LOVE1234】既講法!

大家千奇唔好怕自己一開口就會成為焦點~見到唔合理既情況一定要開口!!!

JAT 發表於 2010-3-23 14:33:09

有日我返工..個時當然好多人排隊啦..有個都好精令既婆婆..佢應該係去買餸因為佢攞住個車仔...跟住佢同安排d人上車既secure講..我趕時間比個位我先, 呢個secure同呢位精令婆婆都應該熟同2句傾......跟住個secure就同排頭位既人講比個位佢先.........查實佢都係似老賣老..個個都趕時間架啦....咁呢d情況比你會點做呢

wing102 發表於 2010-3-23 18:59:02

打尖手法系首先個男打尖上車先   跟住俾兩個人錢
Too bad.

kk-in-hk 發表於 2010-3-24 14:04:54

個男人都無排隊? 如果個男人無排隊, 我一定會快過佢老婆上車照比$$, 唔落車! 大家到時別怪我.
邊條線? 88F or 88G??
Thx!

LOVE1234 發表於 2010-3-24 15:18:20

兩個都無排隊嘎   
D相俾老婆DEL左    下次見到呢兩條友   再影過   大家要小心D阿
頁: [1] 2
查看完整版本: 嚴厲打擊打尖兩公婆