Tomato 發表於 2009-7-24 23:46:07

2009寵物用品展暨水族博覽

http://www.petexpo.hk/lang-tc/home.html

今年荃灣有SHUTTLE BUS去~~
年年都同自己講無野買, 但係年年都買野.... :em18:

grassman 發表於 2009-7-25 01:04:45

帶我去買金魚啦,姐姐!

frankiesuen 發表於 2009-7-25 09:06:15

水族野得好少炸,如果買野到旺角仲好.
Tomato我打算星期六早上開車去,有冇之興趣Join我車呀.

Tomato 發表於 2009-7-25 23:29:40

Tomato我打算星期六早上開車去,有冇之興趣Join我車呀.

我自己一個去, 唔帶樂樂比比....邊好意思呢 :oops: 我自己搭SHUTTLE BUS得喇!!
(雖然真係好吸引 :lol: )

Tomato 發表於 2009-7-25 23:30:43

帶我去買金魚啦,姐姐!
見你叫我"姐姐"....好啦, 到時買兩條金魚比你慢慢欣賞啦~

grassman 發表於 2009-7-26 09:05:56

帶我去買金魚啦,姐姐!
見你叫我"姐姐"....好啦, 到時買兩條金魚比你慢慢欣賞啦~

:em04:

frankiesuen 發表於 2009-7-26 14:23:55

我自己一個去, 唔帶樂樂比比....邊好意思呢 :oops: 我自己搭SHUTTLE BUS得喇!!

唔怕啦,番正我都是開車,一個又係車兩都係車,人多仲合乎經濟效啦,妳仲可以帶樂樂比比一齊去涼冷氣,我們會星期六早上10:30由RC L1停車場出入口開車去

Tomato 發表於 2009-7-27 14:53:44

唔怕啦,番正我都是開車,一個又係車兩都係車,人多仲合乎經濟效啦,妳仲可以帶樂樂比比一齊去涼冷氣,我們會星期六早上10:30由RC L1停車場出入口開車去

真係唔該你先, 我可能約朋友仔晏d去, 所以唔好車我喇!!
不如你下次帶choco去游水帶埋我地去0Y!
我地想同樂比去游水, 但係唔知去邊好!又唔識去...

frankiesuen 發表於 2009-7-27 17:20:01

我最近發現一個都算OK的地方,有公廁可以沖身,沙灘就叫可以接受啦
當日大風所以番飛大浪,d水就濁d,我昨日去就無風無浪,d水就清d.
http://www.facebook.com/album.php?aid=84547&id=592551707

fisher 發表於 2009-8-10 17:14:05

水族的野寵物展點會多呢?廣州的水族展就大好多,深圳開的我都去過,多過香港少少,都係猫狗用品佔多數......
頁: [1]
查看完整版本: 2009寵物用品展暨水族博覽