一家四口 發表於 2008-11-23 16:14:50

小一聽日放榜啦

有冇人等緊小一放榜消息呀???

我今年呀女報小一 呀仔報中一......求神拜拜希望一切順順利利就好啦 :em14:

grassman 發表於 2008-11-24 02:00:44

有我,幸運地我自選的小學已經收了,所以政府派位的會放棄。

祝你馬到功成!

一家四口 發表於 2008-11-24 11:08:36

有我,幸運地我自選的小學已經收了,所以政府派位的會放棄。

祝你馬到功成!

好似聽你講過話培橋 對嗎? 但好遠下喎。

我個女都係讀返哥哥果間 唔攪其他啦 而家都係擔心哥哥唔知去到邊間 鐘意既都係搶手既學校 仲要等多大半年至知結果 真係煩。

grassman 發表於 2008-11-24 11:30:18

是否做我師妹呀?
恭喜!恭喜!

一家四口 發表於 2008-11-24 14:39:52

是否做我師妹呀?
恭喜!恭喜!

你都係仁立仔?? 跟住入林護??

我想哥哥入林護 但上星期去個家長會 佢話上年派左約600張FORM IN 300個 今年都係一樣 但自行收生實收57人 好難下....

grassman 發表於 2008-11-25 11:20:30

我無入林護!

仁立幾一直都無話包入林護喎!祝你好運。

p.s. 我個女的政府派位都抽唔到仁立!

grassman 發表於 2008-11-27 16:42:50

剛剛仁立電話黎話我係waiting list,依家有位,問我個女讀唔讀! :dead:

一家四口 發表於 2008-11-27 18:11:15

剛剛仁立電話黎話我係waiting list,依家有位,問我個女讀唔讀! :dead:

有時就係咁 而家好多父母都考定私校打底 之前我地哥哥都做左幾套校服 第四套先係仁立 最後我地都要退晒D校服 換晒冷外套 所以著到小六畢業都唔洗買 :em09:

公公婆婆 發表於 2008-11-28 04:18:22

有時就係咁 而家好多父母都考定私校打底 之前我地哥哥都做左幾套校服 第四套先係仁立 最後我地都要退晒D校服 換晒冷外套 所以著到小六畢業都唔洗買 :em09:

點解要做定D校服0既 :roll:
頁: [1]
查看完整版本: 小一聽日放榜啦