kitty Raymond 發表於 2008-11-1 22:45:57

青衣城 ~ 甜品屋

青衣城好似愈來愈高檔 乜都有 新開張MOS BURGER 味千 MARK & SPENSER 板前 仲有許多許多品牌 硬係爭咁一樣......您哋知唔知係乜...... 就係甜品啦! 葵芳都有間滿記甜品 咁青衣城可唔可以開番間發記甜品 不如我哋一齊爭取吓啦! :em17:

grassman 發表於 2008-11-2 01:33:28

葵芳(葵芳運動場隔離)有間叫"黎孖記",好吃過滿記多多聲!

kitty Raymond 發表於 2008-11-3 14:38:35

really? 咁青衣城呢! 可以行出去就有得食 真方便過葵芳呢!

一家四口 發表於 2008-11-3 15:04:29

Re: 青衣城 ~ 甜品屋

青衣城好似愈來愈高檔 乜都有 新開張MOS BURGER 味千 MARK & SPENSER 板前 仲有許多許多品牌 硬係爭咁一樣......您哋知唔知係乜...... 就係甜品啦! 葵芳都有間滿記甜品 咁青衣城可唔可以開番間發記甜品 不如我哋一齊爭取吓啦! :em17:

如果RC周圍既環境同青衣城一樣 RC就唔係呢個價啦 :nowords:

一家四口 發表於 2008-11-3 15:06:34

位置喺邊呀? 係唔係葵涌廣場向芊紅居方向 落橋後直行右邊果度D舖?

grassman 發表於 2008-11-3 22:20:36

Yes!  Near those Giu Chau Da Noun Resturant.

kk-in-hk 發表於 2008-11-10 15:22:47

馬會投注站旁/琴行對面 唔係一向都有間"許留x"嗎? 最近執左? 我都好耐無行去個邊.

kitty Raymond 發表於 2008-11-12 15:36:40

成日都覺得許留山係食水果 唔係食糖水喎!  :em12:

bikbark 發表於 2008-11-26 13:41:48

係呀 之前食過兩三次 好味呀呢間
有時我o地會專登搭小巴出去食o架
o係neway 向打冷舖o個邊行過去
頁: [1]
查看完整版本: 青衣城 ~ 甜品屋