diedsee 發表於 2008-10-30 21:19:46

有冇人知可以點fix?

我部電腦 d中文變晒做 "口口口口" 我可能點 fix???? :em18:

Jeffrey Shirley 發表於 2008-10-30 21:46:51

Re: 有冇人知可以點fix?

我部電腦 d中文變晒做 "口口口口" 我可能點 fix???? :em18:
方法就係打電話比我,之後攞部電腦去二座大堂,等我落黎攞,過一至兩日攞番就得喇! :lol:

diedsee 發表於 2008-10-30 22:36:27

方法就係打電話比我,之後攞部電腦去二座大堂,等我落黎攞,過一至兩日攞番就得喇! :lol:
多謝你呀~ :em14:  我頭先搵到個 software 嚮估估下的情況之下暫時救左部腦 (起碼有返中文睇先 希望真係解決左個問題.....) 再有問題先 call 你啦 (頭先我唔見你 online 唔好意思打攪你 :oops: )

Jeffrey Shirley 發表於 2008-10-31 09:53:18

多謝你呀~ :em14:  我頭先搵到個 software 嚮估估下的情況之下暫時救左部腦 (起碼有返中文睇先 希望真係解決左個問題.....) 再有問題先 call 你啦 (頭先我唔見你 online 唔好意思打攪你 :oops: )
除你喜歡!有需要就出聲啦!

saga 發表於 2009-3-9 18:58:22

果然係好方法!
頁: [1]
查看完整版本: 有冇人知可以點fix?