FireFire 發表於 2008-8-13 21:41:43

好野~~下面終於開多間食肆啦~~~

好似叫一粥麵~~~~ :zdevil:

BU BU 發表於 2008-8-13 23:06:53

係咪真架??
幾時開呀???
係就好 lor

FireFire 發表於 2008-8-13 23:29:51

係咪真架??
幾時開呀???
係就好 lor
真架~~~但剛剛裝修乍~~~ :em17:

rstfung 發表於 2008-8-13 23:33:11

有幾好?  :em18:  又係大家樂! 同一集團!  同一Menu!  大家樂貼咗個廣告話擴充營業請人!

我想要一間茶餐廳!

FireFire 發表於 2008-8-13 23:47:48

有幾好?  :em18:  又係大家樂! 同一集團!  同一Menu!  大家樂貼咗個廣告話擴充營業請人!

我想要一間茶餐廳!

嘩~~~點都好過吉左間舖幾年啦~~~ :nowords:

肥度 發表於 2008-8-13 23:58:12

我想要一間茶餐廳!

我想要mc 記呀... 仲要開24.. 又有wifi 上網就正啦  :em12:

FireFire 發表於 2008-8-14 00:11:38

有幾好?  :em18:  又係大家樂! 同一集團!  同一Menu!  大家樂貼個廣告話擴充營業請人!

我想要一間茶餐廳!

我想要mc 記呀... 仲要開24.. 又有wifi 上網就正啦  :em12:

係呀係呀~~~可以ONLINE對戰呀~~

Tomato 發表於 2008-8-14 00:20:40

有好過無..... :lol:

一家四口 發表於 2008-8-14 10:12:00

我都想要荼餐廳 三文治好似好食D 又可以走牛油  :lol:

grassman 發表於 2008-8-14 10:17:24

我想要一間茶餐廳!

我要Cafe!
頁: [1] 2
查看完整版本: 好野~~下面終於開多間食肆啦~~~