莊生bb 發表於 2008-3-23 00:44:21

Hello!!...請問有冇人4月頭可幫忙book會所meeting 1.

你們好. 我仔仔樂樂在4月生 想在4月頭book club house 開 birthday party. 請問有冇人可幫忙 book 房呢? 因為我冇join個club呀... 請好心人幫忙..

莊生bb 發表於 2008-3-26 00:29:24

請問有冇人可以幫手呢??

grassman 發表於 2008-3-26 09:51:55

PM我啦! 註明時間和聯絡方法!

莊生bb 發表於 2008-3-28 09:41:33

多謝幫忙

HELLO!! 多謝你幫忙 我已pm資料比你 請聯絡我呀.... thanks

grassman 發表於 2008-3-28 09:49:31

Re: 多謝幫忙

HELLO!! 多謝你幫忙 我已pm資料比你 請聯絡我呀.... thanks

昨天打俾你,你Cut線喎!

莊生bb 發表於 2008-3-28 23:42:09

唔好意思呀... 因為昨天好忙呀... 明天你打比我呀... 或你留言我打比你... thanks

莊生bb 發表於 2008-3-29 23:22:57

唔好意思呀... 因為昨天好忙呀... 明天你打比我呀... 或你留言我打比你... thanks
多謝grassman幫忙... 雖然比其他人book左... 但都多謝幫忙

莊生bb 發表於 2008-4-3 08:54:10

grassman.... 請幫忙喇... 因為我昨晚問左club house. 佢話可以比我book個danceing room. 所以請問你今晚得閒嗎?可否幫忙book位呀. 因我已約左. 今晚想借你張card

grassman 發表於 2008-4-3 10:30:09

Done already!

莊生bb 發表於 2008-4-3 23:50:54

Done already!THANK YOU哂聽日等你電話
頁: [1] 2
查看完整版本: Hello!!...請問有冇人4月頭可幫忙book會所meeting 1.