BLUE 發表於 2008-2-26 13:53:59

BLUE - 要搬離RC了 :(

2004年11初月搬入來RC  由初初驚LEE樣驚個樣  又擔心自己是否買錯RC 。 :dead:
到現在非常唔捨得RC ; 但由於要搬回另一居所 ; 現在RC升值了 ; 不得不作出賣樓的決定 ? :  :em01:  :em01:
我要係度多謝曾經幫過 BLUE 的RC好鄰居 (BILLY  leemoksau Jess&Burns  kyu 等等有啲已經搬走了) :wink:  :wink:  :wink:  你地幫了我好好好多事情:em19:

:em02:  :em02:  :em02:  :em02:  :em02:  :em02:

Jess and Burns 發表於 2008-2-26 16:30:38

放左樓就唔使再擔心了. 恭喜你呀真 唔使唔開心啦

grassman 發表於 2008-2-26 17:35:04

Bye Bye 啦,雖然未見過,但高興認識你!

Jeffrey Shirley 發表於 2008-2-26 17:40:13

Bye Bye 啦,雖然未見過,但高興認識你!
x2   :)

leemoksau 發表於 2008-2-26 20:37:49

Re: BLUE - 要搬離RC了 :(

2004年11初月搬入來RC  由初初驚LEE樣驚個樣  又擔心自己是否買錯RC 。 :dead:
到現在非常唔捨得RC ; 但由於要搬回另一居所 ; 現在RC升值了 ; 不得不作出賣樓的決定 ? :  :em01:  :em01:
我要係度多謝曾經幫過 BLUE 的RC好鄰居 (BILLY  leemoksau Jess&Burns  kyu 等等有啲已經搬走了) :wink:  :wink:  :wink:  你地幫了我好好好多事情:em19:

:em02:  :em02:  :em02:  :em02:  :em02:  :em02:

乜我有幫過你咩? :?:  Anyway 祝前程似錦. :em19:

dracula 發表於 2008-2-26 21:33:58

唉~ 見都未見過~ o徒哂~ :em18:

Eddy Lam 發表於 2008-2-26 22:38:43

唉~ 見都未見過~ o徒哂~ :em18:

你幫人手搬咪見到囉... :lol:

Billy 發表於 2008-2-27 12:04:42

:em02:  :em02:  :em02:

BLUE 發表於 2008-2-29 12:50:45

Re: BLUE - 要搬離RC了 :(

乜我有幫過你咩? :?:  Anyway 祝前程似錦. :em19:

當然有啦 ! 你已經唔記得 (你幫得太多人了) :mrgreen:
頁: [1]
查看完整版本: BLUE - 要搬離RC了 :(