Jess and Burns 發表於 2007-11-22 00:38:30

聖誕節裝飾

聖誕節就快到了.
大家會唔會想裝飾下間屋咁呢?
而家我屋企堆積左一大堆........聖誕裝飾.

我想話不如大家約個時間過黎我屋企分左佢~

有興趣的話便留言吧 ^^

Jess and Burns 發表於 2007-11-22 00:39:52

還有

Jess and Burns 發表於 2007-11-22 00:40:59

重有

Jess and Burns 發表於 2007-11-22 00:41:59

again

公公婆婆 發表於 2007-11-22 03:46:33

:em04: 好靚呀!點解有咁多既?你做哩行?
我對粉紅mix銀色盒波波有興趣呀 :em04: !係咪掛聖誕樹0個隻波黎架?
仲有金色那個聖誕樹係咪「座台」架?有幾大?

如果你仲有好多送唔出可以捐俾一d非牟利學校喎! :D

Jess and Burns 發表於 2007-11-22 09:29:44

:em04: 好靚呀!點解有咁多既?你做哩行?
我對粉紅mix銀色盒波波有興趣呀 :em04: !係咪掛聖誕樹0個隻波黎架?
仲有金色那個聖誕樹係咪「座台」架?有幾大?

如果你仲有好多送唔出可以捐俾一d非牟利學校喎! :D

已經捐左好多啦 ~"~
本應打算放在家中裝飾.
但而家覺得太多了~

P女 發表於 2007-11-22 09:33:22

Jess: 我想要d呀 因我屋年年都擺個d 我今晚上黎得唔得呀?
我想要個紫色波波呀 可唔可以reserve定呀?

Jess and Burns 發表於 2007-11-22 09:39:15

Jess: 我想要d呀 因我屋年年都擺個d 我今晚上黎得唔得呀?

我想約埋大家一齊黎. 咁可以一次過分.  唔使分咁多次麻.

今個星期日: 11/25
晚上: 10:30  pm

過來的人請個留言 pm 電話number 和名給我吧  :P

1.
2.
3.

Jeffrey Shirley 發表於 2007-11-22 13:57:45

你支 50mm 都吾錯,不過係 f/1.4 定係 f/1.8 呀? :wink:

Jess and Burns 發表於 2007-11-22 14:29:27

你支 50mm 都吾錯,不過係 f/1.4 定係 f/1.8 呀? :wink:

嗯.....  :shock:
嗯.................... :!:

頭先打電話問左老細 係F/1.8  :wink:
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 聖誕節裝飾