Robert 發表於 2007-3-30 11:25:51

今日既頭條日報

:)
http://worldfamily.com.hk/free/nvm.php

grassman 發表於 2007-3-31 09:52:53

呢套野我個女用了3年!

一家四口 發表於 2007-3-31 16:20:45

呢套野我個女用了3年!

你買左成套比個女用左3年 定係套贈品用左3年呀?  :lol:

買晒成套野 好..好...好貴吓....果然係有錢人喎 :em12:

grassman 發表於 2007-3-31 21:39:16

呢套野我個女用了3年!

你買左成套比個女用左3年 定係套贈品用左3年呀?  :lol:

買晒成套野 好..好...好貴....果然係有錢人喎 :em12:

父母D錢遲早都係留俾仔女,當預支啦,好過用黎俾電話費,係好肉赤的,但用後覺得"值",我個女D英文真係lak lak聲,發音準我好多。所以最近仲Update左set "Step by Step" Bundle.

P女 發表於 2007-4-2 15:07:13

呢套野我個女用了3年!

買晒成套野 好..好...好貴....果然係有錢人喎 :em12:

父母D錢遲早都係留俾仔女,當預支啦,好過用黎俾電話費,係好肉赤的,但用後覺得"值",我個女D英文真係lak lak聲,發音準我好多。所以最近仲Update左set "Step by Step" Bundle.

有一次我係lift見到你個女,佢d英文真係講得好好
我都會比囡囡用呢套野,但係聽人講,小朋友用左之後都偏向過度活躍,唔知你覺得係咪呢?

grassman 發表於 2007-4-2 16:12:35

但係聽人講,小朋友用左之後都偏向過度活躍,唔知你覺得係咪呢?

無聽過,亦唔覺我個女過度活躍! 注意:"過度活躍"是一個病態,稱得上過度活躍的是非常誇張的,活躍程度令人吃驚!

P女 發表於 2007-4-2 16:18:25

但係聽人講,小朋友用左之後都偏向過度活躍,唔知你覺得係咪呢?

無聽過,亦唔覺我個女過度活躍! 注意:"過度活躍"是一個病態,稱得上過度活躍的是非常誇張的,活躍程度令人吃驚!

乜原來過度活躍係一個病態黎架,我都係聽我朋友講的,我諗呢套野咁貴都一定有佢0既價值係度,我遲些都會比個女用。

grassman 發表於 2007-4-2 17:44:15

我有少少心得話你知,其實套野又唔係甚麼神奇法寶,唔會用了就教好英文,我有一個朋友就是與我一起買,一起開始用,小朋友亦同齡。但因為當時他的BB是日間交由保母照顧,保母家也有自己的子女,所以日間會"看"/"聽"保母家人的電視或音樂,對BB的雜訊很多,套英語只有在晚間會家後用。而我的BB是自己帶,所以可以全日播放,頭2年幾乎只有吃晚飯的一、二個小時會看自己的電視節目。所以怎樣使用是成敗的關鍵,成效是會有分別的,我所知有成績平平的例子都不少!

sam 發表於 2007-4-7 12:45:56

can u lend it to me..hehe.

grassman 發表於 2007-4-7 14:37:06

can u lend it to me..hehe.

套野有玩具和書喎!
頁: [1] 2
查看完整版本: 今日既頭條日報